Forside  
|
  Mine gamle postkort  
|
  Debatindlęg  
|
  Fotos  
|
  Pressen  
|
  Kontakt  

 Foghs mindemaerke

Foghs mindemærke

Forbrug kontra værdier

 

Fogh er gået til valg på stabilitet, som tema.

 

Som vælger er det svært, at få øje på hvorfor vi skulle sig ja til Foghs stabilitet.

Det han reelt har skabt, som statsminister er forbrug, forbrug og atter overflødigt forbrug.

Det kan da være sjovt, at shoppe når man er rask og har penge, men når man bliver syg og ikke længere kan klare, at slæbe flere fladskærme hjem – er det her samfund ikke spor sjovt længere.

 

Når man så går fra butikskøen til den lange hospitalskø, skal du igen have dankortet frem, hvis du vil hurtigt igennem og købe dig ind på et privathospital, de der ikke har råd, må stille sig op i den offentlige kø. Så vi kan ikke længere sige, at vi har et sundhedsvæsen, hvor alle dansker har lige adgang til behandling.

Når du så endelig kommer igennem, i det offentlige system, er tilbudet få minutter med en fortravlet læge, men han skal vel også fortsætte på job nr. 2 på privathospitalet samme dag.

Næste kø er til toilettet på hospitalsgangen, når du skal op og i bad om morgenen. Her går snakken om det ville da være bedre, at udskifte disse nedslidte hospitals toiletter i stedet for, at udskifte mange private velfungerende i overforbrugets navn.

 

Personalet på hospitalerne, kan du dårligt være bekendt, at spørge om noget, de har så travlt, at man lader dem løbe videre.


 

Så Fogh! Du må forstå det nu: Stabilitet betyder ikke det samme for dig, som det gør for os vælgere, vi orker ikke mere forbrug, men et af ønskerne for os borgere er en stærk offentlig sektor for bl. andre vores syge.

 

Jeg syntes også det er det er svært, at finde stabiliteten i regeringens parlamentariske grundlag - Er det Ny Alliances politik el. Dansk Folkeparti man bygger sit regeringsgrundlag på?

De to partier ligger milevidt fra hinanden, men når vores statsminister siger stabilitet, så mener han vel Dansk Folkeparti – Kan vi ikke få et svar på det Fogh?

Jeg forstår, at Fogh har aflyst duellen på TV2 med Helle Thorning-Schmidt, det må være et udtryk for, at han ikke ønsker velfærdsdebatten, men stadig kun har et tilbud om forbrug.


 

Vi borgere orkere ikke kun at være forbrugere, vi vil have andre værdier ind i vores tilværelse og skabe ordentlige forhold for vore kære: Vore børn, mormor og morfar, de der er syge osv.

 

Pas på! 
Denne computer har ingen hjerne
- så brug din egen.